placeholder

Spuitlicentiebijeenkomst Paddenstoelen

Lees meer...Op 30 oktober a.s. vindt er een bijeenkomst voor segment paddestoelen plaats die meetelt voor de spuitlicentie. Interesse?

Uitnodiging praktijkmiddag prei

Lees meer...Wij nodigen u graag uit voor de praktijkmiddag prei op 24 oktober 2019. In Vredepeel. Interesse? Lees meer voor het programma en aanmelden.

Actualiteiten biologische middelen en plantversterkers

Lees meer...Het biologische product Serenade is gemaakt op basis van bodem-bacillus-bacteriestammen en heeft een brede preventieve schimmelwerking. Lees verder om te weten wat de werking van serenade is.

Reiniging en stalling van veldspuiten en andere machines die met gewas bescherming in aanraking komen

Lees meer...Naast het vaak zichtbare vuil, zitten er ook tal (onzichtbare) resten van GBM-middelen op de spuit. Als u wilt weten hoe u de spuit reinigt lees dan verder.

Kortingsactie Clip 19 mm

Lees meer... Iedere teler weet dat het clippen van de gewassen zorgt voor een optimaal oogstresultaat. De clip 19 mm helpt hierbij. We vertellen je er graag alles over.

Dé toeleverancier voor agro, tuin en groen

  • Hoe maak ik optimaal gebruik van biologische gewasbescherming?
  • Welke teeltstrategie kan ik het beste toepassen en welke producten horen daarbij?
  • Hoe kan ik zorgen voor gerichte bodemverbetering?
  • Hoe verhoog ik het rendement van mijn assortiment tuinverzorgingsproducten?
  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn medewerkers veilig en hygiënisch werken?

Specifieke vragen waar u als ondernemer dagelijks mee te maken krijgt. Of u nu onderneemt in de tuinbouw, de tuin- of groensector: toeleveranciers zoals Mertens vervullen een belangrijke rol in de groei van uw bedrijf en uw product. En dat beseffen wij maar al te goed: ‘Groeikracht voor ondernemers’ staat niet voor niets centraal in onze onderneming.