placeholder

Bekalken en calciumvoeding met DCM

Lees meer...De wintermaanden zijn het ideale moment voor het uitvoeren van een (onderhouds)bekalking. Met een jonge kalkbron kunt u het calciumgehalte verhogen zónder de pH te verhogen.

Gewijzigde opening afhaalcentra i.v.m. lockdown

Lees meer...Door de huidige sluiting van winkels zijn onze afhaalcentra in Ijsselmuiden en Someren alleen op afspraak geopend voor afhalen van bestellingen voor de professionele sector.

Compo Zaai- en stekgrond voor de beste kiembodem

Lees meer...Bevat voor 100 dagen meststof, zorgt voor een snelle en gelijkmatige kieming en betere wortelgroei van de jonge plantjes.

Gratis maskercontrole tijdens de APK Dagen

Lees meer...Regelmatig onderhoud is essentieel om veilig te werken met uw beschermingsmiddelen. Tijdens de masker APK dagen controleren wij gratis uw vol- en halfgelaatsmaskers van diverse merken.

Dé toeleverancier voor agro, tuin en groen

  • Hoe maak ik optimaal gebruik van biologische gewasbescherming?
  • Welke teeltstrategie kan ik het beste toepassen en welke producten horen daarbij?
  • Hoe kan ik zorgen voor gerichte bodemverbetering?
  • Hoe verhoog ik het rendement van mijn assortiment tuinverzorgingsproducten?
  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn medewerkers veilig en hygiënisch werken?

Specifieke vragen waar u als ondernemer dagelijks mee te maken krijgt. Of u nu onderneemt in de tuinbouw, de tuin- of groensector: toeleveranciers zoals Mertens vervullen een belangrijke rol in de groei van uw bedrijf en uw product. En dat beseffen wij maar al te goed: ‘Groeikracht voor ondernemers’ staat niet voor niets centraal in onze onderneming.