placeholder

Mertens Workwear in blad O. Venlo

Lees artikel... De onderscheidende waarde van Mertens Workwear ligt vooral in de volledige ontzorging, van advies op maat tot de daadwerkelijke levering. Martijn vertelt hierover meer in O. Venlo.

GS - Eikenprocessierups

Xentari tegen de eikenprocessierups

Lees meerDe eikenprocessierupsen hebben zich dit voorjaar optimaal kunnen ontwikkelen. Binnenkort krijgen deze rupsen de zogeheten brandhaartjes die overlast bij mensen veroorzaken zoals ontstoken ogen, jeuk en koorts.

Tijdelijke vrijstelling Tracer en Exirel tegen fruitvlieg

Lees meer...In de onbedekte teelten van blauwe bes, kers, pruim en druif is er een tijdelijke vrijstelling voor Tracer en Exirel. Beiden werkzaam tegen de suzuki-fruitvlieg.

Levering biologie rond Hemelvaartsdag

Lees meer...Op Hemelvaartsdag donderdag 30 mei aanstaande zijn Koppert en Mertens gesloten. De levering biologie is dan als volgt...

35e editie Champignondagen op 22 t/m 24 mei

Meer informatie...De Champignondagen in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch zijn het perfecte platform voor Nederlandse en Internationale bedrijven om de nieuwste informatie en inzichten te verkrijgen.

Psila-Protect tegen wortelvlieg in wortel en knolselderij

Lees meer...Psila-Protect werkt op basis van uienolie. Proeven van PPO wijzen uit dat uienolie een effectieve werking heeft tegen wortelvlieg

Dé toeleverancier voor agro, tuin en groen

  • Hoe maak ik optimaal gebruik van biologische gewasbescherming?
  • Welke teeltstrategie kan ik het beste toepassen en welke producten horen daarbij?
  • Hoe kan ik zorgen voor gerichte bodemverbetering?
  • Hoe verhoog ik het rendement van mijn assortiment tuinverzorgingsproducten?
  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn medewerkers veilig en hygiënisch werken?

Specifieke vragen waar u als ondernemer dagelijks mee te maken krijgt. Of u nu onderneemt in de tuinbouw, de tuin- of groensector: toeleveranciers zoals Mertens vervullen een belangrijke rol in de groei van uw bedrijf en uw product. En dat beseffen wij maar al te goed: ‘Groeikracht voor ondernemers’ staat niet voor niets centraal in onze onderneming.