placeholder
GS - Eikenprocessierups

Xentari tegen de eikenprocessierups

Lees meer...De overlast door de eikenprocessierups zal komende tijd weer beginnen. In mei ontwikkelen deze rupsen de zogeheten brandhaartjes die overlast bij mensen veroorzaken.

Onkruid in gras? Gebruik Primstar!

Lees meer...Voor onkruid in gras is Primstar dé oplossing. Primstar bestrijdt vele soorten breedbladige onkruiden, maar is zacht voor het gras.

Wist u al dat we ook veel hygiëne producten verkopen?

Lees meer...Bij Mertens vindt u een uitgebreid assortiment hygiëne producten en disposables. Zoals handschoenen, mesjes, haarnetjes, bezoekersjassen etc.

Growclean: NIEUWE meststof met reinigende werking

Lees meer...Haifa Growclean houdt het watergeefsysteem schoon, stimuleert de groei en zorgt ervoor dat planten efficiënt met voedingselementen omgaan.

Compo Karate Garden tegen de buxusmot

Bestel nu...De rups van de buxusmot veroorzaakt veel vreetschade, waardoor planten uiteindelijk afsterven. De rupsen zijn te bestrijden door Karate Garden 2x toe te passen met een interval van 10 dagen.

ACTIE: 20% korting op Tricorp korte broeken

Lees meer...Nieuw in ons assortiment zijn deze korte broeken van Tricorp. Bestel nu één van deze 2 broeken en ontvang 20% korting!

Dé toeleverancier voor agro, tuin en groen

  • Hoe maak ik optimaal gebruik van biologische gewasbescherming?
  • Welke teeltstrategie kan ik het beste toepassen en welke producten horen daarbij?
  • Hoe kan ik zorgen voor gerichte bodemverbetering?
  • Hoe verhoog ik het rendement van mijn assortiment tuinverzorgingsproducten?
  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn medewerkers veilig en hygiënisch werken?

Specifieke vragen waar u als ondernemer dagelijks mee te maken krijgt. Of u nu onderneemt in de tuinbouw, de tuin- of groensector: toeleveranciers zoals Mertens vervullen een belangrijke rol in de groei van uw bedrijf en uw product. En dat beseffen wij maar al te goed: ‘Groeikracht voor ondernemers’ staat niet voor niets centraal in onze onderneming.