Plaagdierbestrijding

Agro - PlaagdierbestrijdingPlaagdieren kunnen een bedrijf schade toebrengen. Maar wat is nu precies een plaag? Voor sommigen is dat al één muis die binnen zit, terwijl voor anderen 10 muizen in de schuur nog geen probleem is. Zo moet ieder persoon anders benaderd worden en elke plaag anders bestreden worden.

Omdat wij een toenemende behoefte aan effectieve plaagdierbestrijding signaleren bij onze klanten hebben wij de samenwerking gezocht met Vink Bedrijfshygiene. Hierdoor zijn wij nog beter in staat om professionele ondersteuning te bieden.

Door onze goede contacten met leveranciers in de agrarische wereld kunnen wij u producten met een goede prijs kwaliteit verhouding aanbieden. Leveranciers zoals Bayer, BASF en Luxan zijn hier enkele voorbeelden van. Naast de levering van goederen denken wij graag met u mee om een bestrijding zo effectief mogelijk uit te voeren. Dit kunnen wij doen door te bepalen welke middelen het meest effectief zijn voor een bestrijding of door samen met u te kijken naar mogelijke wering van ongedierte.

Onze producten zijn te verkrijgen in onze showroom te Horst of kunnen aan uw bedrijf bezorgd worden indien u in het bezit bent van een spuitlicentie 1, 2 of 3, een vakbekwaamheidsdiploma ongediertebestrijding dan wel een bewijs hieraan gelijk gesteld of een agrariër op eigen terrein. Neem gerust een kijkje in de webshop voor het productenaanbod.

Voor meer informatie kunt u terecht bij onze specialist Falco Rossel via 077-3999111 of via f.rossel@mertens-groep.nl