Automatische knaagdierenval Goodnature Trap

- via deze website

Goodnature trap slider

De Goodnature Trap muizen en rattenval is een milieuvriendelijke en humane manier om zonder giftige bestrijdingsmiddelen ratten en muizen te bestrijden. Meerdere knaagdieren kunnen op een effectieve, directe en humane manier gedood worden. 

De val wordt aangedreven door een CO2-patroon met perslucht, stelt zichzelf automatisch op scherp en kan dit tot 24 keer doen voordat het CO2 patroon vervangen dient te worden. Wanneer het ongedierte in de val komt om aan het lokaas te ruiken, raakt het de ingebouwde slagpin aan en wordt hierdoor met een flinke klap op het hoofd gedood. Andere knaagdieren zullen geen argwaan krijgen en zullen de val blijven betreden tot zij zelf geëlimineerd worden. De val kan verschillende knaagdieren in één nacht doden; levende exemplaren zullen over hun dode soortgenoten blijven klimmen om tot bij het lokaas te kunnen komen.

De lokstof werkt ca. 6 maanden. Goodnature Trap is geschikt voor zowel binnen als buiten en gemakkelijke te installeren en onderhouden.

De val wordt standaard geleverd inclusief een CO2 patroon, een digitale teller en een niet-giftige lokstof. De Goodnature lokstof en CO2 patroon zijn ook los leverbaar.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wilt u direct bestellen op onze webshop? Log dan hier in...

 

Mertens nieuwsoverzicht