Gearchiveerd bericht: BVB Substrates en Mertens verbreden samenwerking naar Duitse markt

- via deze website

BVB samenwerking

BVB Substrates produceert al ruim 100 jaar substraten van de hoogste kwaliteit voor de wereldmarkt. Ook op de Duitse markt heeft BVB Substrates door de jaren heen een goede positie verworven. Om deze positie in Duitsland verder te versterken zijn BVB Substrates en tuinbouwtoeleverancier Mertens een intensief samenwerkingsverband aangegaan.

Soft Fruits in Duitsland

De Soft Fruits sector in Duitsland is volop in ontwikkeling. Steeds meer kwekers maken de overstap van vollegrondsteelt naar substraatteelt. Daarnaast wordt als aanvulling op de teelt van glasgroente ook steeds vaker gekozen voor het telen van Soft Fruits.

Mertens

Mertens is een toonaangevende toeleverancier voor de tuinbouw in Nederland en Duitsland, waaronder de groeiende sector Soft Fruits. Met meer dan 65 jaar kennis en ervaring en een groot klantenbestand binnen de doelgroep van BVB Substrates is Mertens de ideale partner om de positie op de groeiende Duitse markt te versterken. Mertens en BVB Substrates werken al langer samen op de Nederlandse Soft Fruits markt en vanaf heden is Mertens dus ook de preferred dealer binnen deze sector in Duitsland.

De klant

Samen staan beide bedrijven nog dichter bij de klant. Deze strategie is geheel in lijn met de kerwaarden “achieving together” en ”focus on customer succes” van BVB Substrates. Een optimale combinatie wordt gevormd door de toevoeging van de “groeikracht voor ondernemers” van Mertens. Dit zorgt voor een nog completer pakket met nog meer actieve ondersteuning voor de klant.
Voor bestaande Duitse klanten van BVB Substrates verandert het aanspreekpunt niet. Mertens zal bij de verkoop van producten ondersteund worden door BVB Substrates. Bart Verheijen (BVB Substrates) en Timo Tax (Mertens) zullen dit gezamenlijk coördineren.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over dit samenwerkingsverband gerust contact op.

 

 

 

Mertens nieuwsoverzicht