Gearchiveerd bericht: Gratis maskercontrole tijdens de APK Dagen

- via deze website

Masker controle

Regelmatig onderhoud is essentieel om veilig te kunnen blijven werken met uw persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Vast onderdeel van dat onderhoud vormt een jaarlijkse keuring van uw maskers, filters en aanblaassystemen. Tijdens de masker APK dagen controleren wij uw vol- en halfgelaatsmaskers van Dräger, 3M, North, Spasciani en Auer. 

De arbowet schrijft voor dat men een deugdelijk PBM dient te dragen, welke "tijdig en zindelijk" onderhouden moeten worden. Wanneer in een kwaliteitsdocument als ISO en Europgap/Globalgap en/of RI&E het onderhouden en controleren van PBM's is vastgelegd, is het controleren hiervan een verplichting. 

Gratis service
Goed onderhoud van uw PBM is dus essentieel voor de veiligheid en uw personeel. Mede hierdoor blijven ze werken zoals ze bedoeld zijn; als beschermmiddel. Graag helpen wij u hierbij. Daarom organiseren we ook dit jaar de masker APK dagen voor de controle van uw vol- en halfgelaatsmasker en aanblaassystemen. Hiervoor brengen wij geen kosten in rekening.

Dinsdag 23 t/m donderdag 25 februari 2021 vinden de Masker APK Dagen plaats
 

Neem voor meer informatie contact op met de binnendienst (tel: +31 (0)77 3999 111). Klik op de onderstaande button voor het aanmelden van uw maskers.

Meld hier uw maskers aan voor de APK dagen...

Mertens nieuwsoverzicht