Hygiënisch werken met 60°C wasbaar kledingpakket

- via deze website

60 graden kledingpakket Tricorp

n de glastuinbouw is het dragen van beschermende werkkleding van groot belang. Voor een goede hygiëne is het een vereiste om werkkleding te wassen op 60ºC. Mede door de bedrijfskleding op deze temperatuur te wassen, in combinatie met het juiste wasproces, krijgen boosdoeners zoals schimmels en virussen (denk aan ToBRFV of komkommerbontvirus) geen kans om schade aan te richten.

60°C kledingpakket Tricorp

Bij het 60°C wasbaar pakket horen diverse T-shirts, poloshirts en sweaters, met een hoog draagcomfort, met korte of lange mouwen. Een passende werkbroek maakt de outfit compleet. Omdat deze kleding wasbaar is op 60°C is deze daarmee perfect geschikt voor de glastuinbouw. Uiteraard wordt de kleding desgewenst ook direct voorzien van het bedrijfslogo.

“Inmiddels hebben al vele glastuinbouwondernemers gekozen voor dit unieke pakket en we zien daarbij zeer goede resultaten” vertelt Harm Dings, sales manager bij Mertens Workwear. Zijn team binnen Mertens is specifiek gericht op veilig werk: bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en hygiëne oplossingen. “Ook in het wasproces begeleiden wij ondernemers, waardoor we dus ook echt compleet kunnen ontzorgen”, aldus Harm.

Bekijk het assortiment van de 60°C wasbare kleding van Tricorp in onze webshop.

Gratis proefpakket

Bent u nieuwsgierig geworden? Vraag dan nu het gratis proefpakket aan!

Klik hier voor het aanvragen van een gratis proefpakket.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons team Workwear. Zij helpen u graag verder.

Mertens nieuwsoverzicht