Gearchiveerd bericht: Maak kennis met Ruud Suijkerbuijk

- via deze website

Ruud suijkerbuijk

Onze nieuwe collega Ruud Suijkerbuijk is sinds 1 januari aan de slag als technisch specialist glastuinbouw. Hij is geboren en getogen in de groenteteelt en stelt zich graag aan u voor:

Naam: Ruud Suijkerbuijk
Leeftijd: 44 jaar
Woonplaats: Halsteren
Opleiding: Middelbare land- en tuinbouwschool  Breda
Teelten/Vakgebied: Glasgroente en sierteelt

Mijn naam is Ruud Suijkerbuijk, 44 jaar en woonachtig in het Noord-Brabantse Halsteren. Ik ben opgegroeid op het vollegrondsgroenteteeltbedrijf van mijn ouders, wat mijn broer inmiddels heeft overgenomen. De afgelopen 24 jaar heb ik gewerkt in de aubergineteelt. De laatste tien jaar heb ik me hierin als teeltspecialist beziggehouden met klimaat, gewasbescherming en bemesting. Sinds 1 januari ben ik werkzaam bij Mertens als technisch specialist glastuinbouw.

Biologisch evenwicht en plantgezondheid steeds belangrijker

Doordat er steeds meer chemische middelen wegvallen, wordt de biologische gewasbescherming,  plantgezondheid en plantweerbaarheid steeds belangrijker. Op dit gebied liggen nog vele uitdagingen en kansen. Ik kijk er naar uit om met telers op zoek te gaan naar oplossingen en samen tot goede resultaten te komen. Goed onderling contact is hierbij essentieel en daarom streef ik naar een optimale samenwerking tussen de klant en mij als technisch specialist.

Dit is slechts een korte introductie van mijn achtergrond. Mocht u meer willen weten, neem dan gerust contact met mij op

Ruud Suijkerbuijk
T. +31(0)615184415
r.suijkerbuijk@mertens-groep.nl

Mertens Glasgroenteteelt

Mertens nieuwsoverzicht