Piet van der Haas stopt met werken na lange loopbaan

- via deze website

Piet vd Haas

Piet van der Haas, adviseur/teeltbegeleider voor ons team Buitenteelten, heeft besloten te stoppen met werken per 1 december 2020. Na een dienstverband van ruim 37 jaar wil hij graag meer tijd vrijmaken voor zijn familie en zijn vele hobby’s.

Piet van der Haas trad in dienst op 1 september 1983 als buitendienst medewerker in de vollegrond. In de loop der jaren specialiseerde hij zich in de vakgebieden bodem en prei.

Piet staat bekend als een bevlogen en energieke adviseur. Onder zijn motto “telen op grond van gezond” is hij pleitbezorger van het eerste uur voor toepassing van verantwoorde teeltmethoden door de tuinder en heeft hij veel vernieuwende zaken aangedragen aan zijn klanten.

Vanuit zijn functie is Piet ruim 25 jaar adviseur van Werkgroep Prei Limburg. Ook op landelijk niveau zette hij zich in voor de tuinbouwsector en was hij betrokken bij projecten zoals “Teelt de grond uit”. Daarnaast heeft hij sinds 2003 zitting in de Hoofdcommissie Gewasbescherming en Milieu bij Plantum namens plantenkwekers vollegrond.

Omdat Mertens de kennis van Piet niet verloren wil laten gaan, zal hij na beëindiging van zijn dienstverband op de achtergrond betrokken blijven als adviseur.

Piet, hartelijk dank voor alles wat je voor ons en onze klanten hebt betekend. Jouw nimmer aflatende energie, ambitie en passie hebben in belangrijke mate bijgedragen aan onze groei en het vertrouwen dat de agrarische ondernemer in Mertens stelt.

Mertens nieuwsoverzicht