Soiltech start intensieve samenwerking met selecte groep distributeurs

- via deze website

Logo

 

Logo

Soiltech heeft een selecte groep distributeurs, waaronder Mertens, aangesteld als "preferred supplier". Door deze samenwerking kunnen de telers in verschillende teelten nog beter bediend worden.

“De gekozen partners zijn bedrijven waar we de afgelopen jaren al mee hebben samengewerkt. Daarin hebben we ervaren dat het bedrijven zijn die zich in de markt onderscheiden door de kennis die ze van de teelt hebben, de kwalitatief hoogwaardige producten die ze voeren en de toegevoegde waarde die ze voor de teler hebben,” vertelt David Damminga, salesmanager bij Soiltech.

Groeipotentie van gewassen benutten
“Soiltech kan zich door de intensieve samenwerking nog beter richten op het produceren, ontwikkelen en testen van efficiënte, duurzame blad-, bodemmeststoffen en biostimulanten. Intensiever contact met onze partners voor het overdragen van de kennis over en werking van onze producten hoort daar ook bij. Onze partners kunnen met onze producten nog beter inspelen op de eisen die telers stellen aan de teelt van hun gewassen,” aldus Damminga.

Een mooi voorbeeld daarvan is het toevoegen van Root&Shoot in aardbei, klein fruit en allerlei siergewassen om de beworteling en weggroei te verbeteren. In onze eigen proefkas testen we allerlei producten en toepassingen. Vervolgens delen we die kennis met onze partners en samen leggen we dan allerlei officiële en demoproeven aan om de werking ook onder praktijkomstandigheden te laten zien. Op deze manier kunnen we samen met onze partners en telers er voor gaan om de volledige groeipotentie van een gewas te benutten.

Mertens nieuwsoverzicht