Gearchiveerd bericht: Speciale GroSens promotiecampagne

- via deze website

GroSens

Precision Growing is de meest efficiënte en effectieve teeltwijze, waarbij met een minimale inzet van middelen een maximaal resultaat wordt behaald. Het verlaagt niet alleen de teeltkosten, ook de opbrengst en kwaliteit van de gewassen wordt hoger. Bovendien draagt deze teeltwijze actief bij aan een duurzame tuinbouw.

Speciale GroSens kortingsactie:

20% korting op de GroSens Basis set, GroSens Handheld en op alle overige GroSens onderdelen. Tevens 10% extra korting tegen inlevering van een WCM meter (of Spider). 

Grodan wint GreenTech Award 2019 met e-Gro

GT Awards

Grodan wint GreenTech Award 2019 met e-Gro
Grodan heeft tijdens de GreenTech 2019 de GreenTech Innovation Concept Award ontvangen voor haar nieuwste innovatie e-Gro, een data-driven software platform. De prijs werd uitgereikt op GreenTech, de leidende internationale beurs voor de tuinbouwindustrie in de RAI in Amsterdam (11-13 juni).

De jury van de Greentech Innovation Concept Award beoordeelde de inzendingen op verschillende aspecten, waaronder de economische potentie. Zij was daarbij vooral te spreken over de innovatiekracht en het universele karakter van e-Gro. Het revolutionaire e-Gro software platform geeft kwekers de mogelijkheid om relevante data uit hun kassen te verzamelen en te vertalen naar real time inzichten voor data gedreven Precision Growing. Het plaform is de eerste in haar soort dat het, aldus de jury, gemakkelijk maakt diverse systemen en technieken (van AI tot data technology) met elkaar te integreren

 

Neem contact op met uw Mertens accountmanager voor meer informatie

 

Mertens nieuwsoverzicht