Waterzuivering uitbesteden

- via deze website

Splashing-165192 water

Hét alternatief: mobiele waterzuivering

Afhankelijk van de hoeveelheid lozingswater, uw toekomststrategie en investeringsruimte kan mobiele zuivering voor u de juiste optie zijn. Hierbij laat u het restwater zuiveren door een dienstverlener met een mobiele zuiveringsinstallatie. De hoeveelheid lozingswater varieert, afhankelijk van uw teelt en watergeefstrategie. Uit onderzoek blijkt dat veel bedrijven uit de voeten kunnen met mobiele waterzuivering.

Voordeel hiervan is dat u zelf geen grote investering hoeft te doen in een eigen installatie. U hoeft geen onderhoud te doen en hebt geen last van storingen. 

Mobiele waterzuivering door Mertens

Mertens biedt u mobiele waterzuivering met een geavanceerde, BZG-goedgekeurde ozon-installatie in een speciaal ingerichte trailer. Wij komen naar uw bedrijf om uw lozingswater te zuiveren.

Lozing is daarna mogelijk conform het geldende activiteitenbesluit. Ook bij technische mankementen van uw eigen ontsmetter kunnen wij het overnemen waardoor u aan het genoemde activiteitenbesluit kunt blijven voldoen.

Waterzuivering als een service

Waterzuivering  is een activiteit waarvoor een flexibele dienstverlening nodig is. Onze dienstverlening is op afroep beschikbaar. U belt of mailt en wij nemen u op in onze planning.

Het kan echter nog makkelijker. U kunt voor onze dienst een abonnement afsluiten en per m³ water betalen. 

Voordelen van het abonnement:

  • U kunt een voorkeursdatum opgeven voor het mobiel zuiveren
  • Bij calamiteiten kunnen wij binnen 24 uur het water ter plaatse zuiveren
  • Bij grote volumes kunnen we in overleg een sensor plaatsen op uw rioolsilo en u tijdig inplannen
  • Certificaat t.b.v. handhaving

Wilt u meer weten over het uitbesteden van uw waterzuivering? Neem dan contact op met onze specialist René Duijf: r.duijf@mertens-groep.nl of tel. 06-20 59 90 11. 

 

 

Mertens nieuwsoverzicht