Wild- of vogeloverlast? 

- via deze website

Scarey Man

Nu er weer volop gewassen op het veld staan, neemt ook de overlast van wild en vogels toe. Veel gewasschades worden hierdoor veroorzaakt. Er zijn diverse mogelijkheden om deze schades aan te pakken of te vermijden. Een aantal van deze mogelijkheden staan hieronder voor u op een rijtje gezet.

Flashing light

Werkzaam tegen: Roofdieren en andere nachtdieren
Deze dieren krijgen de indruk dat iemand de boel in de gaten houdt. Het beschermt hiermee uw gewas, eigendommen en/of uw kippen in het donker. 

LaserOp Mini

Werkzaam tegen: Vogels en ganzen
Vogels en andere dieren ervaren de groene laserbundel als slaan met een stok, dus vluchten altijd wanneer ze de laserbundel zien. Wanneer u de LaserOp Mini vaker hanteert, gaan de vogels uw perceel als onveilig gebied beschouwen. 

Hawk Kite 

Werkzaam tegen: Wild en vogels
Deze bewegende vlieger is een vogelverschrikker voor het verjagen van wild en vogels​. Ook is het zeer geschikt bij voederkuilen. 

Singersound

Werkzaam tegen: Vogels
De Singersound zorgt ervoor dat uw vogels op afstand gehouden worden. Het apparaat maakt 64 verschillende geluiden van hoge frequenties met verschillende intervallen en duur van geluid. Hiermee creëert u een onprettige omgeving voor de vogels. 

Konijnennetten

Werkzaam tegen: Konijnen en hazen 3812768-01
Dankzij het gebruik van konijnennetten worden konijnen en hazen buiten of in uw perceel gehouden. Vanwege de groene kleur zijn de netten niet opvallend in het landschap. 

Scarey Man Multi-use

Werkzaam tegen: Alle vogels en ongewenste dieren 
De Scarey Man is een manshoge opblaasbare vogelverschrikker die volledig elektronisch en automatisch werkt. Door de plotselinge bewegingen en het sireneachtige geluid worden alle vogels afgeschrikt. 

 

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met een van onderstaande afdelingen. 

Neem dan contact op met onze afdeling Fruitteelt...

Of met onze afdeling Buitenteelten...

Mertens nieuwsoverzicht