YaraTera EASYFEED voor uw vloeibare meststoffen

- via deze website

YaraTera Easyfeed is een mobiele A- en B bak doseerunit en opslag in één, geschikt voor YaraTera Substrafeed vloeibare meststoffen. Hiermee wordt het profiteren van de voordelen van YaraTera Substrafeed vloeibare meststoffen heel gemakkelijk gemaakt en heel voordelig. 

  • Een mobiele 'Safe by Choice' opslag- en doseerinstallatie, zonder de investering
  • Geschikt voor bestaande bedrijven of nieuwbouwprojecten
  • Eenvoudig aan te sluiten op uw huidige A- en B bak installatie zonder de investering
  • Inclusief TMS niveaumeting om de voorraad meststoffen automatisch op peil te houden
  • Automatisch vullen van de A- en B bak met slechts één druk op de knop 

Waarom YaraTera Easyfeed? 

YaraTera Easyfeed geeft eenvoudig toegang tot alle voordelen van YaraTera Substrafeed vloeibare meststoffen, de slimste en zuiverste, hoogst geconcentreerde en toch veiligste vloeibare meststoffen voor een maximaal rendement. 

YaraTera EASYFEED _ Yara NederlandYaraTera EASYFEED _ Yara Nederland beeldscherm kl

Hoe werkt YaraTera Easyfeed?

Niet kopen maar huren en nog voordeliger ook
YaraTera Easyfeed is niet te koop maar te huur, voor een heel bescheiden tarief. Een aantal standaard units bouwen in serie op één locatie, is nou eenmaal veel voordeliger dan één op diverse locaties. U betaalt de kosten van de meststoffen en de huur voor de YaraTera Easyfeed container. Dus lage kosten, zonder de hoge investering voor u. 

Een plug & play oplossing
U zorgt voor de aansluitpunten, stroom, schoon water en internetverbinding, dan zorgen wij voor de rest. YaraTera Easyfeed wordt compleet bij u afgeleverd: wij sluiten hem aan, brengen hem in bedrijf, onderhouden hem en houden uw voorraad meststoffen op niveau. 

Plaatsing kan binnen of buiten
YaraTera Easyfeed is voorzien van verwarming en ventilatie (optioneel) en is hiermee geschikt om binnen maar ook buiten te staan. 

Meststoffen doseren met slechts één druk op de knop in uw huidige A+B bakken
YaraTera Easyfeed is voorzien van een automatische A+B bak doseerunit met een eenvoudig te bieden touchscreen. Hier kunt u eenvoudig al uw recepten in opslaan en tevoorschijn halen. Het activeren van een volledige bak vulling doet u slechts door op de "start" te drukken, maar ook een kleinere vulling vlak voor het weekend is geen probleem. 

YaraTera EASYFEED _ Yara Nederland software en extra

  • Uw voorraad meststoffen is via internet ook op afstand inzichtelijk en automatisch door ons op niveau te houden, zoals u dat wenst.
  • Naast de (hoofd)voedingselementen is het ook mogelijk om de extra (kleinere) producten automatisch mee te laten doseren.

Heeft u nog vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie? 

Neem dan contact op met onze afdeling Glasgroenteteelt...

Mertens nieuwsoverzicht