placeholder

Sander Hermans, Business operations manager

Van stagiair naar business operations manager en lid van het M-team. Voor deze groei heb ik hard gewerkt. En ik ben er heel blij mee dat Mertens mij hierin heeft gestimuleerd en gefaciliteerd.

Peter Peeters, Relatiebeheerder

Mijn talenten en ambities worden bij Mertens gezien, hierop word ik ook gewaardeerd.

Nell Colbers, debiteurenbeheer

Ik werk al ruim 30 jaar bij Mertens en krijg nog steeds nieuwe uitdagingen, die ik graag aanneem. Ik voel me betrokken bij het werk en zeker ook bij het wel en wee van mijn collega’s. Ik merk dat zij dat waarderen. Dit alles zorgt ervoor dat ik nog steeds met veel plezier naar het werk ga.

Werken bij Mertens

Mertens is dé totaalleverancier voor de agro-, tuin- en groenbranche. Ons bedrijf telt ruim 100 medewerkers, verdeeld over meerdere vestigingen in Nederland. Met onze drie pijlers (compleet assortiment, deskundig advies en snelle levering) bieden we onze klanten ‘Groeikracht voor ondernemers’.

Mertens staat graag midden in de samenleving met oog voor de belangen van alle stakeholders. De belangrijkste zijn haar eigen medewerkers en haar klanten.  Dit heeft ze in haar ruim 63-jarige bestaan laten zien en de ambitie is om dit in de komende jaren van verdere groei en ontwikkeling nog meer zichtbaar en voelbaar te maken.  Voor onze excellente service naar klanten zijn de 3 pijlers – compleet assortiment, deskundig advies en snelle levering - richting gevend. Voor invulling van goed werkgeverschap zijn de volgende kernwaarden de leidraad:

VACATURES

STAGES

Op dit moment hebben we geen specifieke opdrachten. Uiteraard is het mogelijk je CV en motivatie in te sturen, klik hier om te solliciteren...

OPEN SOLLICITATIE

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar staat er momenteel geen (passende) vacature op onze website? Dan ontvangen wij graag je open sollicitatie. Wellicht is er namelijk op korte termijn wél een geschikte functie vacant. Zodra we een passende vacature voor je hebben, nemen we contact met je op. Klik hier om te solliciteren...

CONTACT

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op: +31(0)77 3999 111 

Anita Janssen, HR manager

                          Anita Janssen