placeholder

Sander Hermans, Business operations manager

Van stagiair naar business operations manager en lid van het M-team. Voor deze groei heb ik hard gewerkt. En ik ben er heel blij mee dat Mertens mij hierin heeft gestimuleerd en gefaciliteerd.

Peter Peeters, Relatiebeheerder

Mijn talenten en ambities worden bij Mertens gezien, hierop word ik ook gewaardeerd.

Nell Colbers, debiteurenbeheer

Ik werk al ruim 30 jaar bij Mertens en krijg nog steeds nieuwe uitdagingen, die ik graag aanneem. Ik voel me betrokken bij het werk en zeker ook bij het wel en wee van mijn collega’s. Ik merk dat zij dat waarderen. Dit alles zorgt ervoor dat ik nog steeds met veel plezier naar het werk ga.

Werken bij Mertens

VACATURES

Chauffeur (oproep)
Magazijnmedewerkers
Accountmanager Soft-fruit
Accountmanager Glasgroenteteelt
 

 

STAGES

Uiteraard is het altijd mogelijk je CV en motivatie in te sturen, klik hier om te solliciteren...

OPEN SOLLICITATIE

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar staat er momenteel geen (passende) vacature op onze website? Dan ontvangen wij graag je open sollicitatie. Wellicht is er namelijk op korte termijn wél een geschikte functie vacant. Zodra we een passende vacature voor je hebben, nemen we contact met je op. Klik hier om te solliciteren...

CONTACT

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op: +31(0)77 3999 111

Petra Loonen_vignet

 

Petra Loonen, 
HR manager

                          

Over Mertens 

Wij zijn dé totaalleverancier voor de agro-, tuin- en groenbranche. Ons bedrijf telt ruim 125 medewerkers, verdeeld over ons hoofdkantoor in Horst en onze locaties in Someren, IJsselmuiden en Naaldwijk.

Wij staan graag midden in de samenleving met oog voor de belangen van alle stakeholders. De belangrijkste zijn onze eigen medewerkers en onze klanten. Dit hebben we in onze ruim 65-jarige bestaan laten zien en in de komende jaren van verdere groei en ontwikkeling zullen we dit nog meer zichtbaar en voelbaar maken.  Wil jij samen met ons aan deze groei werken? Kijk of er een passende vacature voor jou open staat of stuur een open sollicitatie.

Met onze drie pijlers (compleet assortiment, deskundig advies en snelle levering) bieden we onze klanten ‘Groeikracht voor ondernemers’. Maar ook aan jou bieden wij ’Groeikracht voor ondernemers’. Als medewerker ervaar je dit door de vrijheid bij de invulling van je werkzaamheden, de familiale sfeer, de ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden en een compleet pakket arbeidsvoorwaarden.