Overige

Ook andere bedrijfsartikelen zijn bij ons verkrijgbaar, zoals lampen, gereedschappen, (vuilnis)zakken, blauw touw, maatkannen, ontsmettingsmatten, etc.

Lampen

Speciaal voor de paddestoelenteelt is de Champilamp ontwikkeld; een dampdicht armatuur voor TL-buizen, die de buis ook onder ongunstige omstandigheden absoluut vochtvrij houdt. Onderdelen van de Champilamp zijn los verkrijgbaar. Verder hebben we in ons assortiment diverse TL-buizen, gloeilampen, zaklampen etc.

Gereedschappen

Gereedschappen die in de paddestoelenteelt veel gebruikt worden zijn opgenomen in onderstaande tabel, zoals graanschoppen, vloertrekkers en toebehoren, etc.

Klik op onderstaande link voor een overzicht van ons assortiment:

 

Vikan

Hygiëne is in de paddenstoelenteelt zeer belangrijk. Als u schoonmaakgereedschap van Vikan kiest, bent u verzekerd van kwaliteit en een lange levensduur. Alle producten van Vikan voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de Amerikaanse Food and Drug Administration. In ons assortiment hebben wij bezems, vegers en blik, allerlei borstels en schrobbers, vloertrekkers, etc. Ook hebben we uitlekscheppen, voorzien van een groot blad met uitlekgaten voor overtollig of ongewenst spoel- of kookwater. In verband met kruisbesmetting zijn de gereedschappen van Vikan in diverse kleuren verkrijgbaar. Blauw is het standaard voorraadartikel.

Klik op onderstaande link voor een overzicht van ons assortiment:

 

Zakken

Mertens biedt u zakken voor diverse toepassingen, zoals geweven polypropyleenzakken, diverse soorten vuilniszakken, polyzakjes en hemddraagtassen.

Blauw touw en maatkannen

Om ontsmettingsmiddelen en gewasbeschermingsmiddelen goed af te meten bieden wij u diverse maatkannen en maatcilinders. Ook is bij ons blauw touw verkrijgbaar voor het gereedmaken van uw pallets voor transport.

Ontsmettingsmatten

Om virussen en schimmelziektes in uw teelt te voorkomen is het gebruik van ontsmettingsmiddelen zeer belangrijk.

Klik op onderstaande link voor een overzicht van ons assortiment:

 

Terug naar totaaloverzicht...