Techniek

In de champignonteelt wordt gebruik gemaakt van allerlei technische producten. In ons assortiment hebben wij diverse benodigdheden voor de paddestoelenteelt, zoals meetapparatuur, weegschalen, spuit- en fogapparatuur, hogedrukreinigers, plukkarren, pallettrucks, watersystemen etc.

Onze afdeling Techniek is gespecialiseerd in technische apparatuur en kleine machines. Wij geven u graag een persoonlijke demonstratie van de apparatuur waar uw belangstelling naar uit gaat. Tevens zorgen wij voor reparatie en onderhoud van uw apparatuur.

Meetapparatuur

Mertens heeft in haar assortiment veel soorten thermometers. Zoals bijvoorbeeld mechanische thermometers, digitale thermometers, grondthermometers, infraroodthermometers, geijkte glasthermometers, etc. Ook hygrometers, pH-meters en EC-meters zijn bij ons verkrijgbaar. Hetzelfde geldt voor toebehoren van de diverse meetapparatuur, zoals ijkstoffen, proefbuisjes, CO2 ijkgas, etc. Ook voor het meten van ammoniak en andere gassen en dampen bieden wij meetapparatuur in de vorm van de Dräger Accuro handpomp (en diverse buisjes)

Klik op onderstaande link voor een overzicht van ons assortiment

 

Weegapparatuur

Voor het wegen van uw oogst hebben wij diverse soorten weegschalen, die ook in vochtige omstandigheden te gebruiken zijn. Ook ijkbare weegschalen zijn bij ons verkrijgbaar. Voor nog gemakkelijker werken hebben we ook afweegtafels in ons assortiment. Onze afdeling Techniek zorgt voor reparatie en onderhoud van de apparatuur.

Kijk voor meer informatie ook op de website van Riba: www.uweshop.eu

Spuit- en fogapparatuur

Voor het toepassen van gewasbeschermingsmiddelen en het ontsmetten van ruimtes hebben wij diverse spuit- en fogapparatuur. Om schadelijke en nutteloze over- of onderdosering te voorkomen kunt u gebruik maken van een doseerapparaat. Hiervoor hebben wij ook een transportwagen beschikbaar waarop het doseerapparaat opgebouwd kan worden. Onze afdeling Techniek zorgt voor reparatie en onderhoud van de apparatuur.

Klik op onderstaande link voor een overzicht van ons assortiment:

 

Oogsthulpmiddelen

Bij het oogsten van uw champignons heeft u diverse hulpmiddelen nodig, zoals oogststoelen, plukkarren, plukrekken, pallettrucks, champignonmesjes, champignonmaten etc. Om champignonkratjes met of zonder inhoud gemakkelijk te kunnen verplaatsen kunt u gebruik maken van de Transportboy.

Klik op onderstaande link voor een overzicht van ons assortiment:

 

Watervoorziening

Voor de watervoorziening zijn diverse hulpmiddelen verkrijgbaar, zoals waterslangen, koppelingen, verbindingspijpjes, slangklemmen, kranen, straalpijpen, broezen, knijpkranen, watermeters etc.

Klik op onderstaande link voor een overzicht van ons assortiment:

 


Terug naar totaaloverzicht...